Antalyaspor - Beşiktaş / Antalyaspor Besiktas Finalinin Hakemi Belli Oldu Ntvspor Net : Kırmızı beyazlı ekip ilk yarıda bulduğu 3 golle ligde beşiktaş'ı vodafone park'ta yenen ilk takım oldu.

Antalyaspor - Beşiktaş / Antalyaspor Besiktas Finalinin Hakemi Belli Oldu Ntvspor Net : Kırmızı beyazlı ekip ilk yarıda bulduğu 3 golle ligde beşiktaş'ı vodafone park'ta yenen ilk takım oldu.. Farklı galibiyete damga vuran isim ise shinji kagawa oldu. Kırmızı beyazlı ekip ilk yarıda bulduğu 3 golle ligde beşiktaş'ı vodafone park'ta yenen ilk takım oldu. Yeni sezonda mutlak şampiyonkluk hedefiyle başlayan beşiktaş, antalyaspor deplasmanında inanılmazı başardı. Dakikada rebocho'nun sol kanattan ceza sahasına ortasında lens topa kafayı vurdu. Konuk takımın teknik direktörü şenol güneş, yeni transfer shinji kagawa'yı da kadroya aldı.

Dakikada rebocho'nun sol kanattan ceza sahasına ortasında lens topa kafayı vurdu. Dakikada kendi kalesine salih dursun, 82. Beşiktaş ile antalyaspor, süper lig'de yarın 47. Antalyasporlu savunma oyuncusu veysel sarı, sol kanatta larin'e yaptığı müdahale sonucu ikinci sarıdan kırmızı kart gördü. Beşiktaş, antalyaspor galibiyetiyle bu sezon deplasmanda ilk kez kazandı.

Slf8feca4hpktm
Slf8feca4hpktm from cdn1.ntv.com.tr
Dakikada domagoj vida 11'de ise diaby ile farkı 2'ye çıkardı. Beşiktaş, antalyaspor deplasmanında kazanarak zirve yarışına yeniden tutunmayı amaçlıyor. Hafta mücadelesinde karşı karşıya geldi. Antalya bjk özet dakikaları siyah beyazlı taraftarların araştırdığı konuların başında geliyor. Adem ljajic, dorukhan toköz, atiba hutchinson, salih dursun, shinji kagawa, shinji kagawa. Beşiktaş maç boyunca 59 orta yaparken tam 28 şut denemesinde bulundu. Dakikada kendi kalesine salih dursun, 82. Boffin nazım veysel celustka kudryashov hakan fredy amilton podolski sinan jahovic.

Vida, lens (beşiktaş), amilton, doukara, doğukan (antalyaspor).

Hafta mücadelesinde karşı karşıya geldi. Kariyerinde ilk kez beşiktaş'la bir lig maçında sahaya çıkan utku yediği 3 gol ile karşılaşmaya damga vurdu. Boffin nazım veysel celustka kudryashov hakan fredy amilton podolski sinan jahovic. Hakem bu pozisyonda arka direkte topla buluşan boyd'un elle. Adem ljajic, dorukhan toköz, atiba hutchinson, salih dursun, shinji kagawa, shinji kagawa. Vodafone park'ta 45 maçtır yenilmeyen beşiktaş antalyaspor'a mağlup olarak yenilmezlik serisi de sona erdi. Konuk takımın teknik direktörü şenol güneş, yeni transfer shinji kagawa'yı da kadroya aldı. Beşiktaş maç boyunca 59 orta yaparken tam 28 şut denemesinde bulundu. Kritik mücadele de antalyaspor ile beşiktaş maçı 3 şubat pazar günü saat 19:00'da başlayacak olan maçı hakemi bülent yıldırım yönetecek. Dakikada kendi kalesine salih dursun, 82. Talisca'nın kullandığı serbest vuruşta baraja çarpan top kornere çıktı. Hafta maçında antalyaspor antalya stadında beşiktaş'ı konuk etti. Antalyaspor beşiktaş maçı ile spor toto süper lig'de 20.

''antalyaspor beşiktaş maçı özeti'' ve ''antalya beşiktaş skor kaç kaç bitti?'' gibi detaylara buradan ulaşabilirsiniz. Antalyaspor sol kanattan serbest vuruş kullanacak. Quaresma ve talisca topun başında, kritik bir an olabilir. El kabir, gökhan'dan sıyrılmak isterken yerde kaldı. Dakikada domagoj vida 11'de ise diaby ile farkı 2'ye çıkardı.

Turkiye Kupasi Nda Finalin Adi Belli Oldu Antalyaspor Besiktas
Turkiye Kupasi Nda Finalin Adi Belli Oldu Antalyaspor Besiktas from media-cdn.t24.com.tr
Toplam 9.378 beşiktaş antalyaspor haberi bulunmuştur. 3' vida'nın ceza sahasına havalandırdığı top savunmadan sekti. Boffin nazım veysel celustka kudryashov hakan fredy amilton podolski sinan jahovic. Hafta mücadelesinde karşı karşıya geldi. Sofascore also provides the best way to follow the live score of this game with various sports features. 1' antalyaspor ilk dakikalarda savunmadan veysel'in uzun oynadığı toplarla çıkmaya çalışıyor. Kritik mücadele de antalyaspor ile beşiktaş maçı 3 şubat pazar günü saat 19:00'da başlayacak olan maçı hakemi bülent yıldırım yönetecek. Spor toto süper lig'in 25 haftasında lider beşiktaş, antalyaspor deplasmanına gitti.

Haftasında antalyaspor sahasında beşiktaş'ı konuk etti.

Dakikada domagoj vida 11'de ise diaby ile farkı 2'ye çıkardı. Antalya stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı hakem alper ulusoy yönetiyor. Kırmızı beyazlı ekip ilk yarıda bulduğu 3 golle ligde beşiktaş'ı vodafone park'ta yenen ilk takım oldu. Beşiktaş, antalyaspor müsabakasına ersin destanoğlu, rosier, vida, n'sakala, welinton, de souza, ljajic, n'koudou, hutchinson, larin ve aboubakar ilk 11'iyle başladı. Süper lig cemil usta sezonu'nun 10'uncu haftasında antalyasporumuz, beşiktaş'ı konuk etti. Antalyaspor played against beşiktaş in 1 matches this season. Ve kritik mücadelede ilk düdük geldi. Karşılaşma öncesinde beşiktaş'ın 44, antalyaspor'un ise 30 puanı bulunuyor. Dakikada penaltıdan adem ljajic, 39. Haftasında beşiktaş, antalyaspor'a konuk oldu. Kritik mücadele de antalyaspor ile beşiktaş maçı 3 şubat pazar günü saat 19:00'da başlayacak olan maçı hakemi bülent yıldırım yönetecek. 81'de oyuna giren japon yıldız, 19 saniye sonra ilk golünü, 84'te ise frikikten ikinci golünü kaydetti. Beşiktaş antalyaspor ile ilgili tüm haberleri ve son dakika beşiktaş antalyaspor haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Quaresma ve talisca topun başında, kritik bir an olabilir. Talisca'nın kullandığı serbest vuruşta baraja çarpan top kornere çıktı. Ve kritik mücadelede ilk düdük geldi. Karşılaşma öncesinde beşiktaş'ın 44, antalyaspor'un ise 30 puanı bulunuyor. Farklı galibiyete damga vuran isim ise shinji kagawa oldu.

Fun4mhvho4c5mm
Fun4mhvho4c5mm from img.fanatik.com.tr
Kritik mücadele de antalyaspor ile beşiktaş maçı 3 şubat pazar günü saat 19:00'da başlayacak olan maçı hakemi bülent yıldırım yönetecek. Beşiktaş ile antalyaspor, süper lig'de yarın 47. Antalyaspor sol kanattan serbest vuruş kullanacak. Dakikada domagoj vida 11'de ise diaby ile farkı 2'ye çıkardı. Konuk takımın teknik direktörü şenol güneş, yeni transfer shinji kagawa'yı da kadroya aldı. Antalyasporlu savunma oyuncusu veysel sarı, sol kanatta larin'e yaptığı müdahale sonucu ikinci sarıdan kırmızı kart gördü. Yeni sezonda mutlak şampiyonkluk hedefiyle başlayan beşiktaş, antalyaspor deplasmanında inanılmazı başardı. Hakem bu pozisyonda arka direkte topla buluşan boyd'un elle.

Antalya bjk özet dakikaları siyah beyazlı taraftarların araştırdığı konuların başında geliyor.

El kabir, gökhan'dan sıyrılmak isterken yerde kaldı. Farklı galibiyete damga vuran isim ise shinji kagawa oldu. Sakıb serbest vuruşu paslaşarak kullandıktan sonra topu alan el kabir orta yapmak. Beşiktaş maçı özeti haberimizde yer alacak. Antalyaspor played against beşiktaş in 1 matches this season. Beşiktaş antalyaspor ile ilgili tüm haberleri ve son dakika beşiktaş antalyaspor haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Dakikada domagoj vida 11'de ise diaby ile farkı 2'ye çıkardı. Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri 9. 1' antalyaspor ilk dakikalarda savunmadan veysel'in uzun oynadığı toplarla çıkmaya çalışıyor. Hafta maçında antalyaspor ile beşiktaş kozlarını paylaşıyor. Hafta mücadelesinde karşı karşıya geldi. Dakikada penaltıdan adem ljajic, 39. On sofascore livescore you can find all previous antalyaspor vs beşiktaş results sorted by their h2h matches.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama

Facebook